Sintjansbos

Welkom – Welcome – Bienvenu – Wilkommen

Uw vakantie-appartement St. jansbos te Oud-Valkenburg ligt in het kloppend hart van Zuid-Limburg temidden van de dichtbeboste oevers van het Geuldal. Binnen de directe omgeving zijn de vooral de rust en de gemoedelijkheid doe U de sfeer en de nostalgie uit lang vervlogen tijden doen proeven. Eeuwenoude romantische kastelen, met torenhoge en even zo oude bomen als wachters langs hun grachten, grens vlak aan uw appartement en nodigen U uit voor geestelijke ontspanning.

Op loopafstand het bekende plaatsje Valkenburg met haar rijkdom aan cultuur, de grotten, het natuurbad Thermea 2000, het Casino en de vele lieflijke en drukbezochte terrasjes. Even verderop, maar dan in de tegenoverliggende richting, het veel bezongen plaatsje Schin op Geul; het vertrekpunt van de oude stoomlocomotief en van de vele wandelroutes dwars door het Geuldal en het hartverwarmende Limburgse Heuvellandschap.

Ook voor de echte fietsliefhebbers, zowel de sportieve als de toeristische, is het heuvellandschap met haar vele schilderachtige vergezichten een regelrechte uitdaging. Oude romantische steden zoals Maastricht, de stad van St. Servaas, Tongeren, de oudste stad van keizer Karel de Grote, liggen op een steenworp afstand en zijn meer dan een bezoekje waard.

Natuurgebieden zoals de Ardennen, de Voerstreek en de Eifel bieden U ongekende vakantiedromen. Kortom; of voor Uw rust- of Uw doe vakantie voor jong en oud, beleef het zelf en laat u inspireren.
Al snel zult U dan ontdekken en persoonlijk ervaren waarom wij Limburgs onze provincie als een der mooiste van Nederland beschouwen